Voor Wie?

Horecaondernemers

Zowel startende als bestaande ondernemers kunnen terecht bij ConcreetAdvies met vragen rondom de bedrijfsvoering, gemeentelijk beleid, wetten en regelgeving en over de uitwerking van alle uitdagingen van een horecaondernemer.

ConcreetAdvies heeft ruime ervaring met alle facetten van een horecabedrijf, zowel operationeel als beleidsmatig en helpt ondernemers opgedane kennis en kunde zelfstandig in te passen, zodat zij (verder) kunnen groeien.

 

Lokale overheden en instanties

Gemeenten, binnenstadsmanagement, panels deurbeleid, werkgroepen veilig uitgaan, toeristische instanties, afdelingen van Koninklijke Horeca Nederland en andere samenwerkingsverbanden van ondernemers zijn bij ConcreetAdvies aan het juiste adres.

ConcreetAdvies helpt bestuurders doelstellingen te halen, projecten uitgevoerd te krijgen dankzij inzicht in de horecabranche en de gemeentelijke organisatie, maar vooral door het stimuleren van een efficiënte samenwerking met alle belanghebbenden.

 

Projectontwikkelaars

Projectontwikkelaars zien vandaag de dag steeds vaker de wens om een horecaconcept in de projectontwikkeling in te passen. Hierdoor komen zij in aanraking met deze voor hen vaak onbekende branche.

ConcreetAdvies ondersteunt ontwikkelaars bij dit projectonderdeel, ook kunnen zij het uitbestedingstraject van de horeca hier neerleggen.

 

Zorginstellingen

Zorginstellingen gaan steeds vaker bij de horeca opzoek naar oplossingen voor gastvrijheid en productontwikkeling en de horeca gaat steeds vaker opzoek naar de kansen geboden door zorg.

Beide branches zoeken elkaars meerwaarde op en ConcreetAdvies ondersteunt hierin met financiële onderbouwingen, marktonderzoeken en conceptontwikkeling.