Begeleiden project veilig uitgaan

Tijdens haar loopbaan bij Koninklijk Horeca Nederland heeft Petra Venekamp talloze projecten Veilig Uitgaan mee helpen op starten of mee geholpen aan de uivoer van deze projecten. Ook heeft zij ervaring met panels deurbeleid (Rotterdam/ Dordrecht) en andere afgeleide projecten van het project Veilig Uitgaan.

Ook was zij betrokken bij de eerste pilote van de Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan1 (KVU) in Gouda. Natuurlijk was dit altijd als vertegenwoordiger van de horeca, maar dit heeft haar wel veel inzichten gegeven in de processen en het is altijd belangrijk geweest om alle partijen er bij te betrekken dus om ook de doelstellingen van de andere deelnemers goed te kennen. Het samenbrengen van alle partijen en het daadwerkelijk uitvoeren van vaak een convenant is haar toevertrouwd.

Het invoeren van een KVU of een project Veilig Uitgaan of een panel deurbeleid kost tijd en vaak is dit een probleem. Dus wilt u professionele ondersteuning of heeft u behoeft om het project door een extern iemand te laten uitvoeren?

Neem dan contact op met Petra Venekamp van ConcreetAdvies op
T:06 -3031 0640 of per mail: petra@concreetadvies.info.