Conceptontwikkeling

U heeft een aantal ideeën voor uw zaak of uw product of u loopt tegen bepaalde zaken aan waar de gangbare oplossingen niet meer voor werken. dan kan ConcreetAdvies u helpen met het uitwerken van uw ideeën, maar ook nieuwe concepten bedenken voor bestaande problemen. Petra Venekamp van ConcreetAdvies heeft vanuit haar werkervaring, veel ervaring in het bedenken en vooral in het concreet uitwerken van nieuwe concepten en het zoeken naar andere dan de gangbare oplossingen.

Voorbeelden van “oude” concepten:
• Het werven van nieuwe medewerkers. Een advertentie in de krant en een poster in de zaak, dat werkt vaak niet meer. Een persoonlijke aanpak en de toekomstig medewerker direct aanspreken door een “HIT”team. Dit “HIT’ team heeft in 2000 in korte tijd 150 medewerkers gevonden voor het toen nieuwe Beatrix Theater te Utrecht.
• Het opleiden van de medewerkers. Door een op maat gemaakt trainingspaspoort, waar u zelf of een trainingsbureau de training verzorgd, krijgt u naast getrainde ook gemotiveerde medewerkers. Dit paspoort heeft de staff turnover drastisch verlaagd in het Post House Hotel.
• Krijgt u uw hotelkamers niet meer vol? Heeft u al gedacht aan het langdurig verhuur aan ouderen of specialiseert u zich in de opvang van revaliderende topsporters? Aan dit concept wordt op het ogenblik gewerkt.

Wilt u meer ideeën of informatie over de mogelijkheden neem dan nu contact op met Petra Venekamp van ConcreetAdvies op T:06 -3031 0640 of per mail: petra@concreetadvies.info.